Retail login

Login with your username and password or sign up first

Remember

Register now

 

Advanced Search

Search by artist, title, subject, item number:

Choose a theme:

Cities & Urban art
Celebrities
ARTISTIC NUDE
Fashion & Faces
Black & White
Nature & Wildlife
Surrealistic
Pop art
Modern abstract
PAINTINGS CANVAS
WORLD PHOTOGRAPHY
CONTEMPORARY ART
FAVOURITES
PHOTO ALUMINIUM
VINTAGE

Cobra Art Company

Showrooms met schilderijen of kunstfoto's maken uw presentatie af

Showrooms met schilderijen of kunstfoto's maken uw presentatie af.Als u op zoek bent naar schilderijen om uw showroom in te richten, heeft u bij het European Art Center van Cobra Art uitgebreide keuze. Wij hebben de grootste collectie betaalbare schilderijen van Europa. Bij ons kunt u moderne schilderijen en fotografische kunst in ieder formaat, iedere stijl en van ieder materiaal vinden om uw showroom in te richten. We bieden u uitsluitend unieke schilderijen. Wij ontwikkelen samen met een groep Nederlandse kunstenaars actuele collecties schilderijen. We bieden u drie bijzondere collecties. Daarnaast is er een ruime collectie moderne fotografie.
Als groothandel met de grootste collectie schilderijen en fotografische kunst, kunnen klanten bij ons terecht voor de finishing touch in hun interieur. In het European Art Center kunnen klanten maar liefst 350 kunstwerken bezichtigen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een deel van onze collectie op de website geplaatst. Bekijk daarom nu onze online-collectie.

Wanneer u meer wil samen werken met Cobra Art kunnen wij u voorzien van een inlogcode van onze webshop. Middels deze code heeft u de beschikking over retail prijzen en voorzien wij u aanvraag binnen 24 uur met de juiste korting. Wij beschikken ook over een eigen bezorgservice en montage service. Bij Cobra Art denken wij met u mee en helpen wij uw showroom de finishing touch te geven.