Retail login

Login with your username and password or sign up first

Remember

Register now

 

Advanced Search

Search by artist, title, subject, item number:

Choose a theme:

Cities & Urban art
Celebrities
ARTISTIC NUDE
Fashion & Faces
Black & White
Nature & Wildlife
Surrealistic
Pop art
Modern abstract
PAINTINGS CANVAS
WORLD PHOTOGRAPHY
CONTEMPORARY ART
FAVOURITES
PHOTO ALUMINIUM
VINTAGE

Cobra Art Company

European Art Center

European Art CenterOm onze klanten te inspireren, nodigen wij ze graag uit in ons European Art Center. hier kunnen onze klanten een selectie van 350 kunstwerken, schilderijen en fotografische kunst, bezichtigen. Klanten kunnen uitsluitend op afspraak een bezoek brengen aan het Art Center. Neem daarom nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren!

In onze webshop heeft u de mogelijkheid uw geselcteerde kunstwerken alvast te bekijken in een van de aanwezige interieurs. Heeft u nog vragen na aanleiding van uw bezoek in onze webshop dan staan onze medewerkers u graag te woord en helpen u verder bij het maken van de juiste keuze.

Niet alleen helpen wij u graag verder bij het maken van uw keuze. Ook beschikt Cobra Art over een eigen bezorg service en montage service. Voor meer informatie vraag naar een van onze medewerkers.


Naast het bezichtigen van onze collectie via de website, kunt u ook een bezoek brengen aan het European Art Center. Hier hebben wij een selectie van 350 kunstwerken voor u uitgestald. Het bezoeken van ons Art Center kan alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Als groothandel met de grooste collectie schilderijen en kunstfoto's van Europa, kunt u bij ons werk vinden in allerlei stijlen en maten.
Het European Art Center van Cobra Art biedt u een uitgebreide collectie grote schilderijen. Het zijn schilderijen in alle soorten en stijlen. Onze doeken worden samen met een groep Nederlandse en internationale kunstenaars ontwikkeld. De collectie is onderverdeeld in drie groepen en vijftien categorieen. We bieden ook een uitgebreide collectie grote foto's op canvas en dibond. Tevens beschikken wij over een grote collectie kunstfotografie op plexiglas.