Retail login

Login with your username and password or sign up first

Remember

Register now

 

Advanced Search

Search by artist, title, subject, item number:

Choose a theme:

Cities & Urban art
Celebrities
ARTISTIC NUDE
Fashion & Faces
Black & White
Nature & Wildlife
Surrealistic
Pop art
Modern abstract
PAINTINGS CANVAS
WORLD PHOTOGRAPHY
CONTEMPORARY ART
FAVOURITES
PHOTO ALUMINIUM
VINTAGE

Cobra Art Company

Artist Patrick Siemons

Artist Patrick Siemons

De keuze van de juiste locatie,  model, kledingstylist en visagist.  Het vastleggen van het moment suprême en de nabewerking van de fotografie. Bij het fotograferen van een    fashionshoot komt meer kijken dan je denkt. Patrick Siemons (1971) won met zijn kleurrijke en onconventionele fotografie tot twee keer toe een BIPP-award (British International Professional Photographers award).

 

Patrick kwam in aanraking met fotografie omdat zijn vader fotografeerde als hobby. Zijn vader had een dokaatje in de kelder en Patrick hielp hem altijd met afdrukken. Later is hij zelf gaan fotograferen en heeft hij een aantal jaar naast zijn werk als Assistent-Fotograaf in een fotovakhandel, de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en met succes behaald.

 

In 1998 heeft Patrick de stap genomen voor zichzelf te beginnen met een eigen studio in het centrum van Amersfoort. Alhoewel hij vooral in die tijd voor de particuliere sector werkte, werd Patrick door zijn enthousiasme en geheel eigen stijl vaak gevraagd om seminars te geven voor medefotografen in binnen- en buitenland. 

 

 

Tegenwoordig woont en werkt Patrick met zijn gezin in Nijkerkerveen en is zijn beroep uitgebreid tot photodesigner. Photodesign is een combinatie van fotografie, photoshop, aftereffects en webapplicaties. Door de verrassende toepassingen die hij samen met zijn team bedenkt, geeft hij een nieuwe dimensie aan fotografie. Inmiddels heeft hij een goede klantenkring opgebouwd met gerenommeerde opdrachtgevers.