Retail login

Login with your username and password or sign up first

Remember

Register now

 

Advanced Search

Search by artist, title, subject, item number:

Choose a theme:

Cities & Urban art
Celebrities
ARTISTIC NUDE
Fashion & Faces
Black & White
Nature & Wildlife
Surrealistic
Pop art
Modern abstract
PAINTINGS CANVAS
WORLD PHOTOGRAPHY
CONTEMPORARY ART
FAVOURITES
PHOTO ALUMINIUM
VINTAGE

Cobra Art Company

De Nachtwacht als fotografische kunst op plexiglas

 

Nu verkrijgbaar voor iedereen, het kunstwerk De Nachtwacht als fotografische kunst op plexiglas ,

 


 

 

De Nachtwacht uit  1642, het meesterwerk van Rembrandt van Rijn is een van de beroemdste schilderijen ter wereld. Dit prachtige schilderij was de grote inspiratiebron voor de nieuwe collectie van Cobra Art. Cobra heeft er een eigen interpretatie van gemaakt, beschikbaar voor iedereen. 

 

De Nachtwacht staat bekend om een aantal kenmerken: de kolossale omvang, het effectieve gebruik van licht en schaduw en de perceptie van beweging. Dagelijks bezoeken 7.000 tot 10.000 mensen van over de hele wereld het Rijksmuseum om de Nachtwacht te zien. Cobra Art wil kunst voor iedereen beschikbaar te maken en zal de Nachtwacht in een modernere versie presenteren, maar wel met dezelfde bekende kenmerken als het originele schilderij. Het resultaat is verbluffend!

 

Cobra Art is een Nederlandse familie bedrijf, opgericht in 1983, bekend om zijn attractieve foto's en het internationale karakter en de diversiteit van de complete collectie. Cobra Art is een van de grootste fabrikanten en distributeurs van fotografische kunst op plexiglas en moderne schilderijen. De collectie bestaat uit stijlen zoals modern, lifestyle, urban art, artistic nude en abstract en worden in een verfrissend en eigentijds jasje gestoken. In samenwerking met (inter)nationaal bekende fotografen en kunstenaars wordt de collectie ieder jaar samengesteld, deels door eigen fotoshoots. Meer informatie over Cobra Art Company en de collectie is te vinden op www.cobraart.nl.

 

 

Voor aanvullende informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via office@cobraart.nl of telefoonnummer +31 (0) 318 514063. Bezoek onze stand in hal 5B, stand A30 om de collectie te zien en om een